skip to Main Content

Markeermeesters is onderdeel van Breed Actief BV. Het bedrijf is opgericht in 2006 en houdt zich sindsdien bezig met het ontwikkelen en realiseren van producten en diensten op het gebied van verkeer en educatie. In 2006 is Breed Actief in opdracht van de gemeente Den Haag gestart met de realisatie van verkeerspleinen en tot op de dag van vandaag doen we dit nog steeds. In Nederland en België zijn wij ondertussen dé specialist in de aanleg van duurzame en kindvriendelijke verkeerspleinen.

In de loop der jaren kregen we steeds vaker van scholen en kinderdagverblijven de vraag of we ook praktische verkeersmaterialen verkochten. Om aan de behoefte van deze scholen te voldoen, is in 2011 Verkeerstuinen gelanceerd. Een webwinkel met een gevarieerd assortiment, waarin alles op het gebied van verkeerseducatie te verkrijgen is voor kinderen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en diensten of heeft u gewoon een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

 

Back To Top