skip to Main Content

Markeermeesters maakt gebruik van hoogwaardige markeringsproducten die zich kenmerken door een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.


Bij alle markeringen die Markeermeesters aanbrengt, wordt gewerkt met een 2-componenten hechtlaag. Deze laag wordt aangebracht op de ondergrond en zorgt voor een optimale hechting van de markering.


Wij werken uitsluitend met 2-componenten coatings en niet met de veelgebruikte 1-component coating, zoals wegen- of betonverf.  Onze coatings mengen we met een stroefheidsmiddel, zodat kinderen bij vochtige weersomstandigheden niet uitglijden over de markering. De coatings zijn hard en slijtvast wat garant staat voor jarenlang gebruik. Door de snelle uitharding van de coating kan het terrein na het aanbrengen ervan vrijwel direct weer in gebruik genomen worden.


De voorgevormde verkeersborden van Markeermeesters zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Dit materiaal wordt met een gasbrander verhit, waardoor de markering smelt en hecht aan de ondergrond. Door gebruik van een 2-componenten hechtlaag die voorafgaand aangebracht wordt op de ondergrond, blijft dit type markering jarenlang in uitstekende staat liggen.

Back To Top