skip to Main Content

Markeermeesters onderscheidt zich door haar specialistische kennis, ervaring en klantvriendelijkheid. Vanaf het eerste tot het laatste contactmoment staan de wensen van de klant centraal. Gedurende een project werken wij volgens een aantal stappen die hieronder uiteengezet zijn:


Bent u op zoek naar een fraaie en educatieve manier om het speelplein bij uw school, kinderdagverblijf of BSO in te richten en heeft één van onze diensten uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website en laat uw gegevens en wensen achter. Markeermeesters streeft er naar binnen twee werkdagen te reageren.


Zodra duidelijk is wat de wensen van de klant zijn en wat de mogelijkheden zijn op locatie, stelt Markeermeesters vrijblijvend een offerte voor u op. In de offerte worden alle kosten opgenomen die komen kijken bij het aanbrengen van de gekozen markeringen.


Nadat wij van de klant de ondertekende offerte retour hebben ontvangen, maken wij kosteloos een ontwerp waarin alle gekozen markeringen opgenomen zijn.


Afhankelijk van de omvang van de markeeropdracht, komt Markeermeesters één of meerdere dagen langs op locatie om de opdracht uit te voeren. Echter voordat de markeerklus op locatie gestart kan worden, dient de ondergrond grondig schoongemaakt te worden met een hogedrukreiniger. Een schone, droge en vetvrije ondergrond is namelijk essentieel voor een goede hechting van de markering. U kunt de reiniging van de ondergrond zelf uitvoeren, maar ook aan Markeermeesters uitbesteden.


Voordat markeringen worden aangebracht, wordt door onze medewerkers altijd eerst het werkterrein veilig afgezet met pylonen en afzetlint. In de meeste gevallen kunnen kinderen gewoon buiten blijven spelen terwijl onze medewerkers aan het werk zijn. We zijn het gewend om met kinderen in de nabijheid werkzaamheden veilig uit te voeren.


In de week voorafgaand aan de uitvoering van de opdracht kan de planning pas met de klant gecommuniceerd worden. Om markeringen aan te kunnen brengen, is Markeermeesters namelijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Markeringen kunnen uitsluitend bij droge weersomstandigheden op een droge ondergrond aangebracht worden, bij een temperatuur hoger dan 5 graden Celsius.


Zodra de opdracht is afgerond, beoordeelt Markeermeesters samen met de klant op locatie het eindresultaat. Wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, ondertekenen beide partijen het opleverrapport waarin is opgenomen welke werkzaamheden er zijn verricht. Pas nadat de werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd, ontvangt de klant de eindfactuur.

Back To Top